Hva ønsker du hjelp til?

inWaves er til for at du skal få med folka på det du trenger. 

Konsulent 

Jeg vil bli kjent med deg og høre hva du trenger hjelp til. Hva trenger du få med deg folka på? Og hva er situasjonen i dag? Så ser vi sammen hvordan jeg kan bistå dere for å faktisk bygge den kulturen dere trenger og ønsker. Sparre i få timer eller være konsulent over tid.

Rigg laget

Jeg skreddersyr korte eller lange programmer for at vi sammen skal utvikle eierskapet eller samarbeidet. Jobber både med medarbeidere, ledere og styrer

Ledersamtaler

Samtaler med leder fysisk eller digitalt. Støtter og utfordrer deg i det du står i etter behov. Enkelttimer eller akuttsamtaler

Foredrag              

Skreddersyr alltid foredragene. Holder foredrag til ledere: «Få med folka og oppnå resultater»

Og til medarbeider «Hvordan skape de beste dagene på jobb»

Kurs

Over fem dagssamlinger vil lederne i ledergruppen få et bevisst forhold til hvordan de kan jobbe for å få med seg folka. Viktig at hele ledergruppen gjør det sammen og sørger for å jobbe i samme retning. 

 

Anbefales å inkludere 2-3 1:1-samtaler med hver leder. 

Bevisst lederskap

Over fire dager jobber vi med lederne kan jobbe bevisst med eget lederskap. Hvordan utøve lederskapet slik at en oppnår det en ønsker. 

Kurset vil også ta gruppen fra ledergruppe til lederteam, hvor en er fokusert på å jobbe sammen. 

Kurset handler om hvordan hver og en faktisk er som leder. Kurset kan inneholde en test med inFlow24 for å vise ulike styrker og utfordringer, både hver og en og som team. 

Ny som leder?

Hvert kvartal blir det satt opp to kurs for helt nye ledere over to dager i Lederhavna i Drammen. Det er kun fem plasser på hvert kurs for at hver og en skal få så tett fokus som mulig på seg som leder. Kurset tar for seg ledervekten (tydelig og vennlig), overgangen fra medarbeider til leder, hvordan jobbe med økonomi og samtidig, krevende samtaler etc.

 

Se på lederhavna.no for påmelding og neste kurs

Konferansier

Jeg stiller gjerne som konferansier på ditt neste arrangemant. Jobber med å varme opp de som skal på scenen, virkelig lage gode innledninger og sy det hele sammen til et helhetlig program. 

 

inWaves bretter opp ermene sammen med deg og jobber målrettet med ledelse og endringsledelse. 

Lyst til å ta en prat? Ta kontakt

Ønsker du at
jeg skal ringe deg?

Fyll inn skjemaet under, 
så tar jeg kontakt!

Ved innsendelse godtar jeg at inWaves kan lagre mine data ihht deres personvernpolicy

Du kan også ta kontakt på ingerlise@inwaves.no eller telefon: 955 25 454