Hjertevarm ledelse

Hva bruker du lederskapet ditt til? God hjertevarm ledelse ❤️

Jeg skal fortelle dere om Tor Haugen💇🏼‍♂️!

Hvorfor?

Fordi han startet min bevissthet rundt hva god ledelse er.

Da jeg var 12 år synes jeg sommerferien fremstod alt for lang. Veslevoksen som jeg sikkert var bestemte jeg meg for å skaffe meg jobb. Drømmen var da å bli frisør, så jeg travet rundt til frisørsalonger på Lillehammer der jeg vokste opp og spurte om jeg kunne jobbe gratis. En frisørsalong tok meg inn og jeg kunne jobbe der gratis når jeg ville. Bare koste opp litt hår fra gulvet og rydde litt.

Da jeg var 14 fikk jeg en telefon fra Tor Haugen. Han ville Headhunte meg! Han var leder på Cactus frisør, en annen salong på Lillehammer og hadde hørt om meg. Han sa; kom og jobb hos oss, du skal få betalt og vi kan lære deg masse.

Og det gjorde han virkelig;
Han lære meg;

👉🏼Arbeidsmoral – «du kan aldri kjede deg på jobb, det er alltid noe å gjøre. En hylle som skal ryddes eller vaskes, en håndklevask som skal settes på eller tas ut etc etc»

👉🏼Kundebehandling; «hvordan du håndtere kundene betyr alt. Smil i telefonen og til alle som kommer inn. Ingen skal sitte å vente på sin frisør uten å få tilbud om noe å drikke. Tør å snakke med folk, på deres premisser»

👉🏼Og ikke minst, det å se folk;
Jeg hadde ikke så kule klær da jeg var 14. En dag sa han; gå til klesbutikken rett rundt hjørnet. Jeg har ringt de og sagt at du skal få kjøpe deg to antrekk, vi betaler. Bruk de gjerne på jobb, men det er først og fremst dine klær ❤️ Jeg hadde aldri opplevd makan.

👉🏼Og da jeg som 16-åring hadde flyttet på hybel til Gjøvik hadde jeg plutselig 1000kr ekstra på kontoen rett før jul. Da de i banken sa de kom fra Cactus ringte jeg Tor og spurte hvorfor jeg hadde fått disse sa han bare; jeg tenkte du trengte litt ekstra før jul ❤️

👉🏼Tor lærte meg at ledelse handler om å være tydelig på retning og forventninger, at en må jobbe hardt, at kundens opplevelse er viktigst og ikke minst hvor stor forskjell du kan gjøre i noens liv.

inWaves er et konsulentfirma, som jobber målrettet med ledelse og endringsledelse. 

Ønsker du en prat om foredrag eller ledelse? Ta kontakt

Flere saker om ledelse og endringsledelse

Ønsker du at
jeg skal ringe deg?

Fyll inn skjemaet under, så tar jeg kontakt!

Ved innsendelse godtar du inWaves’ personvernpolicy

Du kan også ta kontakt på ingerlise@inwaves.no eller telefon: 955 25 454

Ønsker du at
jeg skal ringe deg?

Fyll inn skjemaet under, 
så tar jeg kontakt!

Ved innsendelse godtar jeg at inWaves kan lagre mine data ihht deres personvernpolicy

Du kan også ta kontakt på ingerlise@inwaves.no eller telefon: 955 25 454